Advisory Board

MSc. Martti Kouhi

Martti toimii neuvonantajana VitaFlowssa. Martti on projektijohdon, talousjohdon ja muutoksen johtamisen ammattilainen, jolla on lähes 20 vuoden kansainvälinen kokemus vaativista tehtävistä erilaisissa organisaatioissa. Näihin sisältyy yrityskaupan valmistelua ja sen jälkeistä integraatiota, valtionhallinnon prosessien ja organisaatioiden kehittämistä, ERP-implementointeja, prosessien optimointia ja siirtämistä palvelukeskuksiin, organisaatioiden perustamista ja uudelleenjärjestämistä, toimintojen harmonisointia, strategian uudelleenarviointia ja jalkauttamista, palvelukeskusten perustamista, ja monenlaista ongelmanratkaisua.

Martti on kehittänyt laadunhallintajärjestelmää sekä jalkauttanut asiakaspalvelustrategiaa VitaFlowssa. Martin oman yritykseen voit tutustua lisää osoitteessa www.solventor.fi

P. 040 540 1282 | E martti.kouhi@vitaflow.fi

 

JPH

 

 

 

 

 

 

 

 

Jukka-Pekka Hamarila, Psykologi

Jukka-Pekka on kokenut psykologi, joka on erikoistunut työhyvinvointiin sekä organisaatioiden johtotiimien coachaamiseen ja niiden ongelmatilanteiden ratkaisemiseen.

Jukka-Pekka on kehittänyt johtamista VitaFlowssa vuodesta 2012. Jukka-Pekka on auttanut VitaFlown vision kirkastamisessa sekä tuonut tehokkuutta kotihoidon lähijohtamiseen.

Jukka- Pekka asuu Kaarinassa ja hän tulee tuomaan oman panoksensa VitaFlown hallittuun kasvamiseen Varsinais-Suomen alueella. Jukka-Pekka on myös Clarity Management Oy:n perustaja.

P. 040 5101215 | E jukka-pekka.hamarila@vitaflow.fi

.