Kotihoito

Kotihoito

Tarjoamme asiantuntevaa, luotettavaa ja yksilöllistä kotisairaanhoitoa, kotipalvelua sekä ihmisläheistä saattohoitoa! Kotihoito on kotona selviytymisen tukemista ja sairauden hoitoa yhteistyössä asiakkaan, omaisen ja muiden hoitoon osallistuvien kanssa.

Kotihoitomme auttaa ja tukee selviytymään asiakasta/perhettä päivittäisistä toiminnoista silloin, kun asiakkaan toimintakyky on tilapäisesti tai pysyvästi heikentynyt. Palvelussamme korostuu kuntouttava työote, jolla pyritään edistämään asiakkaan toimintakykyä. Lue lisää kartoituskäynnistä!

Kotipalvelu

Tarjoamme apua päivittäisissä toiminnoissa sekä henkilökohtaiseen hoivaan esimerkiksi lääkityksestä huolehtiminen ja kodinhoidolliset työt. Hoitajillamme on erityisosaamista muun muassa muistisairauksien hoidossa.

Asiakkaitamme ovat myös lapsiperheet ja omaishoitajat. Kiireisille perheille voimme tarjota apua arkeen asiakkaiden toiveiden mukaan. Omaishoitajat saavat kauttamme omaa aikaa, kun ammattitaitoinen hoitajamme huolehtii omaishoitajan tehtävistä tai avustaa omaishoitajaa raskaimmissa tehtävissä.

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoitomme tarjoaa asiakkaan kotona lääkärin määräämiä sairaanhoidollisia toimia. Sairaanhoitajan tuella

– ihmisläheistä saattohoitoa
– leikkauksiin ja toimenpiteisiin valmistautumista
– turvallista ja nopeampaa kotiutumista sairaalasta ja toimenpiteistä
– injektiot ja suonensisäinen lääkehoito, haavahoidot, avannehoidot jne.

Hoitaja tekee samalla käynnillä sekä kotisairaanhoitoa että kotipalvelua. Tarvittaessa järjestämme myös ympärivuorokautista hoitoa.

 Kotihoidon lisäpalveluita

Tarjoamme yksilöllisiä, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan räätälöityjä kotihoidon lisäpalveluita

– apuvälineiden tarpeen kartoitus, hankinta ja kuntoutus
– jalkahoitoja
– neuvonta tukiasioissa
– viriketoimintaa jne.

Laadimme asiakkaillemme erilaisia palvelukokonaisuuksia, jotka muodostuvat kustannuksiltaan edullisemmiksi, kuin yksittäisten palvelujen tilaaminen.

Soita asiakaspalveluumme ja sovi kartoituskäynti. p. 050 3637112 & 050 5293430

(klikkaa asiakaspalveluun)

24

.