VitaFlow

Tukiviidakko

Palveluseteli

Palvelusetelillä kunta sitoutuu maksamaan yksityisen palveluntuottajan antamasta, palvelu- ja perusmaksuun kohdistuvasta palvelusta setelin suuruisen summan. Muista kustannuksista asiakas huolehtii itse. Palvelumaksu peritään hoidosta ja huolenpidosta. Lue lisää palveluseteleistä Sosiaali-ja Terveysministeriön sivuilta. Voit myös klikata palveluseteleiden kuvia oikealla.

VitaFlow on hyväksytty palvelusetelituottajaksi Raumalla sekä Karhukunnissa Porin seudulla. Jos sinulle on jo myönnetty palveluseteli, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 050 3637112 & 050 5293430, niin kerromme sinulle mielellämme lisää palveluistamme.

 

Palveluseteli_2011_Smartum_thumb1

Kotitalousvähennys

Olemme aluehallintoviraston (AVI) rekisterissä, joten tarjoamme arvonlisäverottomia kotipalveluita asiakkaille. Säästö on tuntuva, sillä arvonlisävero on 24 prosenttia normaalin palvelun hinnasta.

Voit käyttää hyödyksesi kotitalousvähennyksen (2000 euroa per henkilö (v. 2013) ja 2400 euroa (v. 2014) kotona tuotetuista hoiva- ja hoitopalveluista. Omavastuuosuus on 100 €. Kotitalousvähennystä saa 45 % tehdyn työn hinnasta.

Voit jakaa palvelumme kuukausimaksut useamman maksajan kesken (autamme laskutukseen liittyvissä järjestelyissä niin että useampi henkilö voi hyödyntää edun).

Esimerkki: Esim. tuntimaksu 32euroa, josta vähennetään 45 % verotuksessa. Lopullinen maksu asiakkaalle on 17.60 €/tunti.
Miten kotitalousvähennystä haetaan?

Jos sinulle riittää, että vähennys otetaan huomioon verotuksessasi jälkikäteen, ilmoita veroilmoituksessasi/-ehdotuksessasi ostetut kotitaloustyöt. Säästä kuitit maksetuista laskuista.

Jos haluat saada kotitalousvähennyksen heti hyväksesi, voit hakea ennakonpidätysprosentin pienennystä verotoimistosta, soittamalla tai käymällä henkilökohtaisesti paikanpäällä (autamme kotitalousvähennyksen liittyvässä verotuksessa).

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löydät tästä linkistä: http://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/