Terveys & Hyvinvointi

Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen

Tarjoamme kursseja ja hyvinvointipäiviä, joiden tavoitteena lisätä asiakkaitten tietoisuutta oman terveytensä edistämisestä ja ylläpitämisestä. Painopiste on ennalta ehkäisevässä terveydenhoidossa.

Tarvitsetko asiantuntevaa apua painonhallintaan, elämäntapamuutokseen?

Jokaiselle tehdään henkilökohtainen ohjelma. Ammattitaitoinen valmentaja neuvoo, minkälainen ruokavalio ja minkälaiset liikuntamuodot toimivat kohdallasi. Mitkä ovatkaan tavoitteesi, niin voit luottaa siihen, että saat valmentajaltasi asiantuntevaa tietoa, käytännön ohjausta ja rohkaisevaa kannustusta.

Ohjelman aikana opetellaan syömään niin, etteivät laihdutetut kilot tule takaisin. Painonhallinnan lisäksi opit elämäntapoja, joilla edistät kokonaisvaltaisesti terveyttäsi ja hyvinvointiasi. Ohjelma toteutetaan ryhmissä, mutta myös yksilö-/parikurssit ovat mahdollisia. Valmentaja on tukenasi koko ohjelman ajan. Tapaamisten ohessa saat opastusta myös puhelimitse tai sähköpostitse. ”Sinulla itselläsi tulee olla vain tahto muuttua.”

Haluatko kehittää itseäsi ja työyhteisöäsi?

Toimintaideanamme on työyhteisön kasvun mahdollistaminen. Valmennamme työyhteisöä keskinäiseen vuorovaikutukseen, ajankäytön hallintaan ja itsensä kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Palvelu on omaehtoista ja kokonaisvaltaista oman ammatillisuuden kehittämistä, joka edellyttää sitoutumista säännöllisiin tapaamisiin. Prosessiin kuuluu keskeisesti yhteistyössä laaditut tavoitteet ja sisältö sekä jatkuva palaute. Asiantuntijapalveluitamme ohjaavat seuraavat periaatteet: sitoutuminen lisääntyy, työn laatu paranee ja työyhteisö kehittyy.

Tarjoamme valmennusta esimerkiksi silloin, kun työyhteisö haluaa ohjatusti ja jäsentyneesti kehittää ja vahvistaa yhteisönsä toimivuutta muutoksessa. Yhteistyössä suunnitellaan ja valitaan sisältö ja käytettävät menetelmät kyseessä olevan työyhteisön tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!  Aarne Kujala puh. 050 529 3430, aarne.kujala@vitaflow.fi

Ei vielä kommenteja.

Kommentoi

You must be kirjautunut to post a comment.