Kotihoito

shutterstock_118880965

Kotihoito

€50

Lahjakortin arvo

Minimisumma 50 €
Maksimisumma 1000 €

1 kpl 50€, 2 kpl 100€, 3kpl 150€, 4kpl 200 € jne.

Osasto: .

Tuotekuvaus

Tilaa palvelumme itsellesi tai läheisellesi iloksi, turvaksi ja hyödyksi!

Lahjakortillamme voit tilata palveluja haluamasi tuntimäärän. Hyödynnä kotitalousvähennyksen tuoma etu, jopa 2 000 € vuodessa per henkilö tai alv 0 % palvelut hoivapalvelusopimuksella. Teemme ilmaisen tutustumis- ja kartoituskäynnin ja aina kirjallisen sopimuksen.

Kotihoidon palvelut

VitaFlown hoiva- ja kotipalvelut tarjoavat kotihoitoa, kotisairaanhoitoa, saattajapalvelua, turvakäyntejä, lastenhoitoapua sekä asiointi-ja virkistyspalveluja. Palvelujamme on mahdollista saada ympäri vuorokauden.

Kotihoito auttaa arjessa ja tarjoaa myös paljon muuta

Autamme kodin arjessa, toimimme henkilökohtaisena avustajana ja teemme myös paljon muuta. Hoitaja voi käydä puolestasi kaupassa, apteekissa tai lähteä kanssasi lääkärikäynnille tai hoitaa lastasi/lapsiasi, kun itse olet asioimassa. Kotihoito tarjoaa myös seuraa ja virkistyspalveluita.

Kotisairaanhoito vähentää terveyskeskuskäyntejä

Kotisairaanhoitomme palveluihin kuuluvat mm. lääkkeiden jako, lääkeinjektiot, silmätippojen, korvatippojen ym. lääkkeiden antaminen, verensokerin ja verenpaineen mittaukset, haavahoidot, ompeleiden ja hakasten poistot sekä terveyden ja hyvinvoinnin seuranta.

Lisäpalveluitamme ovat  mm. apuvälineiden tarpeen kartoitus, jalkahoidot, tukiasioissa neuvominen

Hintaesimerkkejä

30€  Lahjakortilla hoitaja avuksi  aamu- tai iltatoimiin, lastenhoitoapua, sairaanhoitaja kotikäynnille vaikkapa lääkkeiden jakoon/antamiseen ja lääkkeiden vaikutusten seurantaan.           .

50€ Lahjakortilla apua kotiaskareisiin tai lääkärissä/sairaalassa käyntiin.

100€ Lahjakortilla henkilökohtaista apua jo pitemmäksi aikaa.

Tarjoamme räätälöityjä palvelupaketteja juuri sinun tai läheistesi tarpeisiin. Kysy lisää!

Tarjoamme räätälöityjä palvelupaketteja juuri sinun tai läheistesi tarpeisiin. Kysy lisää!

Yllä olevat hinnat ovat suuntaa antavia.  Ota yhteys ja sovi haluamistasi palveluista, ajoista sekä  hinnasta soittamalla numeroon 050 3637112 tai 050 5293430 tai tiedustele sähköpostitse: info@vitaflow.fi

Lahjakortin toimitustapa

PDF-lahjakortti toimitettuna haluttuun sähköpostiosoitteeseen.

Lahjakortti postitettuna haluttuun osoitteeseen.

PDF-lahjakortin saat sähköpostiisi ja lahjakortin antamasi osoitteeseen, kun lahjakortti on maksettu verkkokauppaan. Lahjakortin saatuasi, ota yhteys ja tarkista palvelut sekä ajat, jotka olet varannut/tai haluat varata.