Valmennus

Haluatko kehittää itseäsi ja työyhteisöäsi?

Toimintaideanamme on työyhteisön kasvun mahdollistaminen. Valmennamme työyhteisöä keskinäiseen vuorovaikutukseen, ajankäytön hallintaan ja itsensä kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Tarjoamme valmennusta esimerkiksi silloin, kun työyhteisö haluaa ohjatusti ja jäsentyneesti kehittää ja vahvistaa yhteisönsä toimivuutta muutoksessa. Yhteistyössä suunnitellaan ja valitaan sisältö ja käytettävät menetelmät kyseessä olevan työyhteisön tarpeiden ja tavoitteiden pohjalta.

Lue oheisesta linkistä VitaFlown tulevasta koulutuspäivästä helmikuussa. Uusi Työ- koulutuspäivä

Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen

Tarjoamme kursseja ja hyvinvointipäiviä, joiden tavoitteena lisätä asiakkaitten tietoisuutta oman terveytensä edistämisestä ja ylläpitämisestä. Painopiste on ennalta ehkäisevässä terveydenhoidossa.

Tarvitsetko asiantuntevaa apua painonhallintaan, elämäntapamuutokseen?

Jokaiselle tehdään henkilökohtainen ohjelma. Ammattitaitoinen valmentaja neuvoo, minkälainen ruokavalio ja minkälaiset liikuntamuodot toimivat kohdallasi. Mitkä ovatkaan tavoitteesi, niin voit luottaa siihen, että saat valmentajaltasi asiantuntevaa tietoa, käytännön ohjausta ja rohkaisevaa kannustusta.

Ohjelman aikana opetellaan syömään niin, etteivät laihdutetut kilot tule takaisin. Painonhallinnan lisäksi opit elämäntapoja, joilla edistät kokonaisvaltaisesti terveyttäsi ja hyvinvointiasi. Ohjelma toteutetaan ryhmissä, mutta myös yksilö-/parikurssit ovat mahdollisia. Valmentaja on tukenasi koko ohjelman ajan. Tapaamisten ohessa saat opastusta myös puhelimitse tai sähköpostitse. ”Sinulla itselläsi tulee olla vain tahto muuttua.”

Diabeteksen hoito ja ennaltaehkäisy

Valmennuksessa keskitytään aikuistyypin diabeteksen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Koulutuksessa käsitellään diabetesta sairautena sekä itseohjautuvaa omahoitoa. Valmennuksesta saa keinoja parempaan omahoitoon, jolloin elämä diabeteksen ja muiden sairauksien kanssa sujuu helpommin.

Kenelle? Kaikille, jotka kaipaavat lisätietoa aikuistyypin diabeteksesta sekä aikuistyypin diabeetikoille.

Teemat: aikuistyypin diabeteksen ehkäisy, aikuistyypin diabeteksen hoito ja omahoito, mittaustulosten tulkinta ja hoidon seuranta, ruokavalion ja liikunnan perusperiaatteet, jalka- ongelmien ehkäisy ja hoito sekä kenkien valinta.

Koulutus on hyvin käytännönläheistä. Voitte valita koko kokonaisuuden (kesto 2 päivää) tai valita yksittäisiä teemoja, joista koostatte teille sopivan kokonaisuuden, myös ajallisesti. Koulutus voi kestää vaikka puolipäivää tai yhden kokonaisen päivän.

Muistivalmennus

Haluatko tietää enemmän muistisairauksista sekä kuinka kohdata muistisairautta sairastava ihminen?

Kenelle? Muistisairaille ja muistisairauksista kiinnostuneille, muistisairautta sairastavien omaisille/läheisille ja vanhustyössä toimiville.

Teemat: muistisairaan ihmisen kohtaaminen ja vuorovaikutus, muistista ja muistisairauksista, muistisairauksien ennaltaehkäisy, muistisairaan ihmisen ravitsemus ja lääkehoito, muistisairaan ihmisen toimintakyvyn ja kuntoutumisen tukeminen, muistisairaan ihmisen mielekkään arjen mahdollistaminen, omaiset, omaishoitaja.

Koulutus on hyvin käytännönläheistä. Voitte valita koko kokonaisuuden (kesto 2 päivää) tai valita yksittäisiä teemoja, joista koostatte teille sopivan kokonaisuuden, myös ajallisesti. Koulutus voi kestää vaikka puolipäivää tai yhden kokonaisen päivän.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pirkko Kujala, puh. 050 3637112 & pirkko.kujala@vitaflow.fi

Aarne Kujala, puh. 050 5293430 & aarne.kujala@vitaflow.fi

 

.